Björnes Blogg 2020

 

    Arkiv:  
    Bloggar 2019  
    Bloggar 2017 Bloggar 2011
    Bloggar 2016 Bloggar 2010
    Bloggar 2015 Bloggar 2009
    Bloggar 2014 Bloggar 2008
    Bloggar 2013 Bloggar 2007
Kommentera gärna här: Tillbaka till startsidan Bloggar 2012 Bloggar 2006

 

6 Januari 2020
Årets första
Hej på er

Idag gör jag årets första inlägg i bloggen. Det blev en fin start på året då Listas Alice var på hugget direkt i årets första start och slog till och vann på V64 i Bollnäs i fredags. Hon var inte särskilt betrodd, eller det kanske var jag som inte var så betrodd men vann det gjorde vi ändå.

Till 22 gånger pengarna.

Väldigt roligt, särskilt då TV4 var på plats och det var utsändning över hela Sverige.

Kul att få vinna då.

Bonus var att det blev en liten segerintervju i tv också.

Bra med reklam.


V64 vinst för skrällen Listas Alice. Foto: Skärmdump Tv4sport

Fick även ett anonymt samtal på min röstbrevlåda där en anonym vinnare tackade för vinstpengarna då han fått in straxt över 2000 på spelet.

Kul sånt med!

Ständige träningspartnern Livi Nationality var också med till Bollnäs och lyckades ta sig fram till ett sjättepris, trots att han startade sist och det var en del trafikproblem på vägen fram.

Lyckades slå av Sveriges champion, mestvinnande kusken Ulf Ohlsson om sjättepriset med en läpp, som betalade sig bra då skillnaden (efter omstruktureringen i prisskalorna) var 3000 kronor mer som 6:a än som 7:a (Kanske det var därför han drev på sin häst så pass mycket när jag närmade mig och kom om honom, procenten på 1500 är ju mindre än på 4500 ). Livi gjorde det riktigt bra och känns allt stabilare, och jag tror att snart så vinner även han ett lopp.

Blivande mamman Daley har haft det lite väl besvärligt med väderleken, då det är blankis nästan överallt nu. Hon är ju dödligt rädd för att röra sig om hon inte har fäste, så jag var tvingad till att sko henne igen, åtminstone med framskor så att hon fick lite grepp. Hon är ju jättedum att sko bak, så det var ju skönt att hon verkar klara sig med framskor.

Jag vill ju inte att hon ska bryta benen.

I övrigt har det varit en lugn jul och nyårshelg. Jag har jobbat en hel del på fabriken, men ändå hunnit med att fira lite. Har även träffat döttrarna som varit upp hit i omgångar. Och det ser man ju alltif framemot.

Det gick fort att få vuxna barn.

I år fyller de 31 och 24.

Sjukt vad tiden går fort.

God fortsättning på er, så får vi se när nästa inlägg kommer.

Nästa start är planerad till 17 januari.